Jwoww seksikkäänä nahkabootseissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Realitysarjan tähdet ovat nousseet samalla seuratuimpien julkkisten joukkoon ja yksi heistä on näyttävä neitokainen Jenni ”Jwoww” Farley.

Nyt bisnesmaailmassakin kunnostautunut Jwoww lanseerasi oman hajuvetensä. 25-vuotias brunette oli pukeutunut seksikkääseen asuun tuoksunsa esittelytilaisuudessa, sillä Jwoww keimaili kameroille pitkissä nahkabootseissa. Neitokaisen asun avoin kaula-aukko saikin huomattavasti enemmän huomiota kuin realitytähden nimikkotuoksu.

Jwoww lanseerasi taannoin oman aurinkovoide-tuotemalliston Black Bronzerille. Tähden väitettiin varastaneen malliston design-kuvioinnin eräiltä opiskelijoilta. Jwoww’n tuotesarja on ollut kuitenkin jättimenestys ja opiskelijat ovat olleet raivoissaan tähdelle vaatien tätä maksamaan design-varkaudestaan.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.