Onko Jesse-terrieri maailman taidokkain koira? Katso huima video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lemmikkikoirilta löytyy joskus poikkeuksellisiakin erityistaitoja, ja verkossa on aiemmin nähty esimerkiksi koiria, jotka osaavat noutaa olutpullon kiinni olevasta jääkaapista. Nyt erään kuusivuotiaan jackrusselinterrierin taidot nettivideolla loksauttavat katsojien suita auki.

Taidokas Jesse-koira on esiintynyt jo useissa mainoksissa ja National Geographic Kids -lehdessä. Karvaturrin kouluttaja Heather on opettanut koiralle uskomattomia taitoja naksutin-koulutusmetodin avulla. Koulutus onkin tuottanut tulosta, sillä Jesse osaa nimittäin muun muuassa kävellä käsillä, hypätä hyppynarua, rullalautailla ja keinua keinuhevosella.

Jackrusselinterrierin tempuista on julkaistu verkossa näyttävä videokooste. Videolla nähdään, kuinka Jesse muun muuassa kävelee käsillään ja pomppii takatassuillaan. Videolla koira hakee myös oman kaulapantansa ja vie sen omistajalleen. Jesse osaa käyttää myös joissakin määrin pesukonetta, sillä videolla se laittaa sukan pesurumpuun ja sulkee kannen onnistuneesti.