Kardashianin sisarukset pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. 13-henkisen uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Nyt Kardashianin sisarukset poseerasivat seksikkäänä Glamour-lehdelle. Kuvissa tummakutriset kaunottaret keimailevat nimittäin muun muuassa sängyllä alusvaatteissa. Toista lastaan odottavan Kourtney Kardashianian yllä nähdään eräässä kuvassa vain kireä toppi ja pinkit pikkuhousut. Realityhottisten sänkykuvassa Khloe-siskon sylissä poseeraa myös suloinen koira.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.