Kelly Clarkson Staralle: ”En ole valmis perheen perustamiseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Tähti onkin sittemmin myynyt maailmanlaajuisesti yli 23 miljoonaa albumia. Äskettäin supertähti julkaisi myös Suomessa uuden Stronger-albuminsa.

Stara tavoitti supertähden haastatteluun tämän vieraillessa äskettäin Euroopassa. Haastattelussa neitokainen kommentoi myös julkisuudessa liikkuneita huhuja perheen perustamisesta ja ihmissuhteista.

– Luonnollisesti haluaisin ihmissuhteen ennen lapsia, Kelly nauroi, mutta vakavoitui nopeasti.

– En oikein tiedä. Joinain päivinä haluaisin lapsia, mutta joinain päivinä taas en. Se vähän riippuu. Nyt olen vielä liian nuori sellaiseen. Tämä on hyvin itsekeskeistä työtä, joten en ole vielä valmis perheen perustamiseen. Ihmiset kysyvät minulta, että haluanko lapsia tulevaisuudessa ja vastaan heille, että ehkä kyllä, Kelly Clarkson kertoi Staralle.

– Mitä suhdestatukseeni tulee, niin olen vielä sinkku. Rehellisesti sanottuna en edes törmää nykyisin sinkkuihin, joten on hyvin harvinaista, että minä olen edes sinkkumiehen lähellä. En ole vielä tavannut ketään sellaista, jonka kanssa haluaisin asettua aloilleni. Ehkä syynä on se, että en ole oikeastaan edes etsinyt ketään, laulajatähti pohti.