Koira joutui lastenhoitajaksi – näin hyvin se onnistui

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koiraystävämme tottuvat yleensä nopeasti uusin perheenjäseniin, jos perheeseen esimerkiksi syntyy jälkikasvua. Äidinvaistoiset hauvelit kiintyvätkin helposti suloisiin ja viattomiaan vauvoihin. Nyt erään lemmikkikoiran lohdutusyritys ihastuttaa verkossa.

Kotivideolla nimittäin nähdään, kuinka koira makoilee pienen vauvan kanssa huovan päällä lattialla. Mahalleen makaava vauva parkuu kurkku suorana ja koira kuuntelee sitä ihmeissään. Yhtäkkiä se yhtyy vauvelin itkukohtauksiin hauskalla tavalla.

Hauva nimittäin alkaa ulvomaan pienokaiselle. Kovaäänisestä tilanteesta hämmentynyt koira näyttää yrittävän rauhoitella ulvomisellaan vauvaa ja välillä pienokainen hiljentyykin ihmettelemään koiran ääntä. Tuutulaulu päättyy koiran päästämään hauskaan falsettiin.