Lady Gaga viimeinkin täysin alastomana – katso kohukuvat ja video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga seurustelee nykyisin Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Äskettäin laulaja paljasti kiihottuvansa makuuhuoneen puolella vampyyreista ja puremisesta ja huolehtivansa ihonsa kauneudesta saamalla jatkuvasti orgasmeja.

Kerroimme äskettäin kuinka Lady Gaga oli riisunut kaiken poseeratessaan Vanity Fair -lehden uutta numeroa varten. Nyt Vanity Fair on julkaissut verkossa videon, jossa Lady Gaga nähdään poseeraamassa piirtäjän alastonmallina.Kuva: YouTube, Vanity Fair

Lady Gagan ja Taylor Kinneyn intiimin suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.