Näin teinitähdet aloittivat uransa lapsitähtinä – tässä koe-esiintymiset

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-televisio-ohjelmien myötä supertähdeyden ovat saavuttaneet muun muuassa Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez, Zac Efron ja The Jonas Brothers. Jokainen heistä valittiin Disneyn-rooleihin onnistuneiden koe-esiintymisten myötä.

Nyt The Huffington Post -sivusto keräsi yhteen kyseisten teinisuosikkien ensimmäiset koe-esiintymiset. Eräällä videolla nähdään, kuinka Miley Cyrus koe-esiintyy kameralle ja tuottajille Hannah Montana -hittisarjan pääroolia varten. Videolla hän muun muuassa laulaa isänsä Billy Ray Cyruksen kanssa.

Eräällä videolla taas nähdään teinipoppari Selena Gomezin ensimmäinen koe-esitys. Nuori tähti lukee videolla puheenvuoronsa paperilta ja näyttelee suloisesti Disney-roolia varten. Gomez nappasi Disneyltä Alex Russon -roolin Waverly Placen velhot -televisiosarjassa. Katso videot tästä.

Muita koe-esiintymisiä videoilla esittävät muun muuassa Glee-sarjan naistähti Lea Michele, R&B-laulaja JoJo, näyttelijätär Emma Stone ja High School Musical -tähdet Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale ja Lucas Grabeel. The Jonas Brother -yhtyeen laulaja Joe Jonas innostui koe-esiintymisessään tanssimaan muun muuassa pöydällä.