Rinnoilla ja kauneudella hakukoneen listakärkeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Internetin suurimmat hakupalvelut julkaisevat vuosittain listoja, joissa nimetään muun muuassa kuluneen vuoden seuratuimpia tapahtumia ja ihmisiä. Äskettäin esimerkiksi Bing-sivusto nimesi teinipoppari Justin Bieberin vuoden haetuimmaksi ihmiseksi.

Nyt myös Yahoo!-hakupalvelu nimesi haetuimmat ihmiset Top 10 -listalle. Justin Bieber ei yllättäen ollut edes kymmenen kärjessä. Voiton vei nimittäin Britannian kohujulkkis Katie Price, jonka suhdekiemurat ja railakkaat bileillat ovat kiinnostaneet palvelun käyttäjiä. Povipommi jätti taakseen muun muuassa Britannian X Factor -ohjelman tuomaristosta potkut saaneen popkaunottaren Cheryl Colen, joka sijoittui toiseksi. Kolmas oli Kate Middleton, eli nykyinen Cambridgen herttuatar Catherine.

Listan joukosta löytyy myös lukuisia muita kohukaunottaria. Esimerkiksi näyttäviä ökyhäitä tänä vuonna viettänyt Kim Kardashian sijoittui listalla yhdeksänneksi ja räväkkä poptähti Rihanna kymmenenneksi. Listan neljänneksi nousi Big Brother -kaunotar Imogen Thomas, jonka salasuhdetta jalkapalloilija Ryan Giggsiin seurattiin paljon.

Vuoden haetuimpien joukosta kahdeksanneksi nimettiin muotisuunnittelija Victoria Beckham, joka synnytti tänä vuonna odotetun Harper Seven -tyttövauvan. Traagisesti alkoholimyrkytykseen menehtynyt soultähti Amy Winehouse oli kuudenneksi haetuin, kun taas futari Ryan Giggs komeili listan ainoana miehenä sijalla seitsemän.

1. Katie Price2. Cheryl Cole3. Kate Middleton4. Imogen Thomas5. Pippa Middleton6. Amy Winehouse7. Ryan Giggs8. Victoria Beckham9. Kim Kardashian10. Rihanna