Sadisti syötti kissan käärmeelleen – julkaisi järkyttävän videon verkossa

Ohhoh! · Stara.fi

Käärmeiden pitäminen lemmikkinä vaatii omistajaltaan hyviä hermoja, sillä suurille käärmeille tulee syöttää myös niiden koon mukaista ravintoa. Nyt erään omistajan tempaus on kuitenkin aiheuttanut Britanniassa valtavan kohun ja häntä etsitäänkin nyt poliisivoimin.

Noin parikymppinen mies syötti nimittäin käärmeelleen elävän kissanpennun, joka oli arviolta neljän kuukauden ikäinen. Kaiken lisäksi sadisti kuvasi tekonsa videolle, jonka hän julkaisi verkossa. Videolla nähdään kuinka mies hellii ensin kissaa, mutta houkuttelee sen pian nälkäisen käärmeensä luokse.

Kissan syöttäminen käärmeelle on laitonta, ja tekijää odottaa nyt jopa puolen vuoden vankilatuomio ja 25.000 euron sakot eläinsuojelurikoksesta. Burmalainen python ei ole kovin yleinen lemmikki, joten toiveet miehen löytymisestä ovat korkealla. Video ei sovellu herkimpien katsottavaksi.