Mies rakensi talon tyhjistä pulloista – tässä tulos

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka köyhien maiden slummien asuntoihin keksittiin uusi valaistuskeino, kun tyhjään pulloon laitettiin käsiteltyä vettä ja se kiinnitetiin peltikattoon. Nyt argentiinalainen mies Alfredo Santa Cruz on niin ikään hyödyntänyt tyhjiä pulloja, mutta hieman suuremmassa mittakaavassa.

Mies on nimittäin rakentanut itselleen kokonaisen talon tyhjistä pulloista. Yhteensä taloon kului 24.000 pulloa. Kaupan päälle hän rakensi pulloista myös huonekalut.

Paloturvallisuudesta pidetään huolta täyttämällä pullot esimerkiksi vedellä tai hiekalla. Idea pullotaloon sai alkunsa, kun Argentiinan talous romahti vuonna 2001. Nyt mies opettaa taitojaan muillekin, jotta muutkin köyhät voivat rakentaa itselleen edullisen talon.