Tältä näyttää Victoria’s Secret -näytöksen kulissien takana

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna.

Taannoiset raskauskilonsa karistanut supermalli nähdään monien muiden Victoria’s Secret -kaunotarten kanssa nettivideolla, jossa näytetään miltä yhtiön muotinäytöksen takahuoneessa tapahtuu. Samalla päästään kuulemaan miltä monet maailman tunnetuimmista supermalleista kuulostavat.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.