Tältä näyttää Victoria’s Secret -näytöksen kulissien takana

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna.

Taannoiset raskauskilonsa karistanut supermalli nähdään monien muiden Victoria’s Secret -kaunotarten kanssa nettivideolla, jossa näytetään miltä yhtiön muotinäytöksen takahuoneessa tapahtuu. Samalla päästään kuulemaan miltä monet maailman tunnetuimmista supermalleista kuulostavat.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat