Urbaani legenda kävi toteen: Teinipoika pakotettiin syömään spermaa

Ohhoh! · Stara.fi

Erään urbaanin legendan mukaan maailmalla on harrastettu hieman kyseenalaista lajia, jossa miehet masturboivat keksin ympärillä ja yrittävät osua siemennesteellään keksiin. Kisan hävinnyt joutuu sen jälkeen syömään keksin.

Nyt Yhdysvalloissa on selvinnyt, että kyse ei – ainakaan enää – ole pelkästä urbaanista legendasta. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa seitsemän teinipoikaa on erotettu koripalloleiriltä pakotettuaan pojan syömään tällaisen spermalla kuorutetun keksin. Massachusettsissa sijaitsevan Andover High School -koulun joukkueen valmentaja on myös toistaiseksi erotettu, The Eagle-Tribune uutisoi

Tutkinnassa oleva välikohtaus tapahtui joukkueen kesäleirillä. Koulu on ilmoitanut, että teko oli sen sääntöjen vastaista ja poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Syyttäjä on jo nyt ilmoittanut vievänsä tapauksen oikeuteen. Tekijät voivat saada jopa vuoden vankeutta sekä 3.000 dollarin sakot.