84-vuotias mummo otti silikonirinnat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nykypäivänä ulkonäköä muokataan huomattavasti enemmän kuin ennen vanhaan. Huulia täytetään ja ryppyjä silotetaan Botoxilla sekä rintoja suurennetaan silikoneilla. Nyt eräästä mummosta tuli vanhin ihminen, joka on ottanut silikonirinnat.

Kalifornialainen Marie Kolstad nimittäin hankki 6.000 eurolla näyttävät silikonirinnat. 84-vuotias glamouria rakastava vanhus halusi muokata rintojaan, jotta löytäisi itselleen uuden miehen. Kolstadin rinnat kasvoivat B-kuppikoosta D-sarjaan.Kuva: YouTube, ABC News

– Haluan löytää uuden miehen. Kaikki ikäiseni miehet haluavat 20 vuotta nuorempia naisia. Silikonirintani auttavat miehen metsästyksessä, Kolstad kertoi The Daily Mail –sivuston mukaan.

Vanhus menetti miehensä vuonna 1992 ja on ollut jo pitkään sinkkuna. Kolstad kertoi olevansa todella tyytyväinen tulokseen, sillä häntä pidetään nyt noin 60-vuotiaana. 13 lapsenlapsen isoäiti kertoi leikkauksen jälkeen ostaneensa uuden uimapuvun lomamatkaa varten. Mummo kertoikin sittemmin julkaisseensa bikinikuviaan Facebookissa.