BB-Ben pohti: ”Me ollaan ihan täysiä luusereita”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokausi kestää tänä vuonna pidempään kuin koskaan aiemmin, sillä asukkaat majailevat talossa 104 päivää. Huomenna keskiviikkona on jo sadas päivä talossa. Tänään asukkaat ovat viettäneet talossa Itsenäisyyspäivää.

Samalla asukkaat ovat muistelleet kauden tapahtumia nestemäisen tarjoilun merkeissä, kun Tanja joutui baarimikoksi drinkkejä tekemään. Asukkaat ovat aiemminkin keskustelleet usein siitä miten heihin suhtauduttaisiin ulkomaailmassa ja kuinka he olisivat mahdollisesti ”turhia julkkiksia”. Samalla he pohtivat kuinka järkevää on osallistua Big Brotheriin.

– Aika työ me ollaan tehty, Suvi totesi ohjelman verkkosivujen mukaan.

– Kuka on niin tyhmä, että lähtee tälläseen? Me ollaan ihan täysiä luusereita, Ben totesi.