StaraTV: Making of Jussi Selo & Nefernefernefer – tältä näytti kuvausreissu Egyptiin

StaraTV Viihde · Stara.fi

Viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn Uniklubin rivistössä julkaisseelta Jussi Selolta ilmestyy maaliskuussa debyyttisoololevy yhdessä Nefernefernefer-yhtyeensä kanssa. Nyt Starassa nähdään Making of Jussi Selo & Nefernefernefer, joka on kuvattu kuvausmatkalla Egyptiin.

Nefernefernefer-nimi on peräisin Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinen -kirjasta, josta Jussi Selo on ammentanut enemmänkin aiheita soololleen. Nefernefernefer on nainen, johon Sinuhe rakastuu tulisesti kohtalokkain seurauksin.

Jussi Selon soolomateriaali tulee ottamaan pesäeroa Uniklubin materiaaliin, sillä soololla kuullaan laajemmin eri soittimia, erityisesti jousia. Kokonaisuudessaan biisimateriaali on laajempi ja popimpi. Jussi Selo kuvailee myös biisien tunnelmia erilaisiksi kuin Uniklubin repertuaarissa.