Teinipojan potkulautatempaus ällistyttää

Nettivideot · Neea Jokinen

Etenkin nuoret pojat temppuilevat usein polkupyörillään ja rullalaudoillaan jalkakäytävillä. Joskus nuorten nähdään myös kuljettavan toisiaan kaksipyöräisillään esimerkiksi ”kyytsäämällä” kaveria pyörän tangolla. Nyt erään teinin erikoistaito ihmetyttää verkossa.

Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka poika istuu potkulaudan tangolle. Sen jälkeen hän potkaisee vauhtia, jolloin lauta lähtee liukumaan eteenpäin. Tässä vaiheessa pojan luulisi jo kaatuvan, mutta hänen tasapainonsa onkin yllättävän tarkka.

Poika istuu potkulaudan ohjaustangolla ja liukuu huteran laudan kanssa asfaltilla. Teinin kaveri kuvaa näyttävää liukua videokameralla ja kannustaa tätä pysymään tasapainossa. Poika lieneekin tehneen maailmanennätyksen, sillä mahdottomalta vaikuttava liuku kesti yli kolme minuuttia.