Vaimo yritti leikata peniksen irti saksilla – vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tänään uutisoitu traagisesta tapauksesta, jossa aviomiehelleen suivaantunut vaimo meni liian pitkälle raivokohtauksessaan. Hän nimittäin yritti leikata miehensä peniksen irti saksilla. Nyt vaimo on saanut syytteen törkeästä pahoinpitelystä ja on joutumassa todennäköisesti vankilaan.

Miehen penis kärsi vaurioita vaimon iskussa, mutta ei kuitenkaan lähtenyt irti. Mies on jo päässyt sairaalasta, mutta naiselle voi tapauksesta tulla hieman pidempi ”kakku”.

67-vuotias nainen nimittäin pidätettiin 62-vuotiaan miehensä törkeästä pahoinpitelystä ja pääsi myöhemmin odottamaan oikeudenkäyntiä vapaana 75.000 dollarin takuita vastaan. Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan teon motiivista ei ole tietoa.