Shaquille O’Neal ja Hoopz Hollywoodin epäsuhtaisin julkkispari

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu koripallotähti Shaquille O’Neal oli viime vuonna otsikoissa, kun hänen väitettiin pettäneen vaimoaan. Radar Online -julkaisun mukaan pitkäaikainen rakastajatar Vanessa Lopez ja vaimo Shaunie olivat liittoutuneet supertähteä vastaan ja palkanneet yksityisetsivän.

Nyt urheilutähti Shaquille O’Neal on ollut vieraana Jimmy Kimmelin suositussa keskusteluohjelmassa uuden tyttöystävänsä Hoopzin kanssa. Pariskunnalla on huima kokoero, jonka perusteella pari on todennäköisesti julkkismaailman epäsuhtaisin pari. Kimmelin ohjelmassa he ihmetyttivät katsojia, kun Hoopz kantoi Shaqia reppuselässään.Kuva: YouTube, Jimmy Kimmel

Ex-vaimo Shaunie haki avioeroa marraskuussa 2009, ja tuolloin hän yritti myös päästä miehensä kanssa sopimukseen avioerossa jaettavasta omaisuudesta. Sopimukseen ei kuitenkaan päästy, joten hän palkkasi yksityisetsivän hankkimaan tietoa, jolla hän saisi lypsettyä lisää miljoonia mieheltään.