Jwoww, televisiotähti ei rintojaan kainostele – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Realitysarjan tähdet ovat nousseet samalla seuratuimpien julkkisten joukkoon ja yksi heistä on näyttävä neitokainen Jenni “Jwoww” Farley.

Brunette on saanut jalansijaa myös bisnesmaailmassa, sillä Farley on julkaissut jo oman nimikkotuoksunsa ja aurinkovoide-mallistonsa. Nyt 25-vuotias realitykaunotar poseerasi Maxim-lehdelle pienissä bikineissä. Mustiin narubikineihin sonnustautuneen Farleyn rintamus oli nimittäin pääosassa paljastavassa kansikuvassa.

– En vieläkään ymmärrä sitä, että sain poseerata Maxim-lehden kannessa. En tunne oloani vieläkään seksisymboliksi, mutta kansikuva oli kunnia, Farley hehkutti Celebuzz!-sivuston mukaan.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.