Twilight-kaunotar on ”seksikäs jumalatar”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjassa rakastavaisia näyttelevät supertähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart seurustelevat myös tosielämässä. He eivät ole kuitenkaan koskaan virallisesti kommentoineet suhdehuhuja. Äskettäin pariskunta vuokrasi itselleen hulppean lemmenpesän Lontoosta.

Nyt miljoonien teinityttöjen ja naisten päiväuni kertoi pitävänsä tyttöystäväänsä seksikkäänä jumalattarena. Pattinsonin mielestä Stewart nimittäin näytti upealta Twilight-elokuvan uusimmassa Aamunkoi: osa 1 -elokuvassa. Stewartin Bella Swan -roolihahmo muuttui elokuvan lopussa vampyyriksi.

– Kristen oli kohtauksessa kuin seksikäs jumalatar. Hän muuttui kömpelöstä Bellasta vampyyrikuningattareksi, Pattinson kertoi Brazil Capricho -lehdelle.

Uusimmassa vampyyrielokuvassa nähdään myös päätähtien välinen seksikohtaus. Pattinsonin mielestä intiimin kohtauksen kuvaaminen oli todella epämiellyttävää ja hankalaa. Hän nimittäin joutui harjoittelemaan muun muuassa erilaisia orgasmi-ilmeitä kuvausryhmän edessä.

Twilight-elokuvassa Edward Cullen -vampyyripoikaa näyttelevä Robert Pattinson joutui äskettäin rajujen väitteiden keskelle. Hänen nimittäin väitettiin pettäneen tyttöystäväänsä näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Silminnäkijöiden mukaan tähdet olivat suudelleet baarissa ja poistuneet sieltä käsi kädessä. Pettämishuhujen uskotaan olevan tekaistuja, sillä lähteiden mukaan Pattinson ja Roemer ovat vain hyviä ystäviä.