Antti Tuisku sai kultalevyn – jää pitkälle tauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran tehnyt laulaja Antti Tuisku kuuluu jo kotimaisen musiikkitaivaamme kiintotähtiin, ja nyt hänen uusin albuminsa Minun jouluni 2 on ylittänyt kultarajan. Laulaja kertoi vuodattaneensa ilouutisen myötä muutaman kyyneleen.

– Ensimmäistä kertaa kahdeksan vuoden urani aikana liikutuin kyyneliin, kun kuulin uutiset kultalevystä. Tuntuu uskomattomalta, että musiikkini puhuttelee ihmisiä vielä näiden kaikkien vuosien jälkeenkin. Olen tehnyt valtavasti töitä sen eteen, että urani olisi kauaskantoinen ja näköjään se työ puhuu puolestaan, Antti Tuisku kertoi.

– Joulu on itselleni niin tärkeää aikaa, että tieto siitä, että levyni on onnistunut tuomaan sitä joulun tuntua muillekin, on mieletöntä. Huomaan olevani muutenkin melko herkillä ja liikutun helposti näin kiertueen loppusuoralla. En voisi pyytää mitään enempää. Oloni on kiitollinen ja siunattu.

Antti Tuisku on uransa aikana julkaissut yhdeksän albumia. Niitä on myyty yhteensä yli 250.000 kappaletta. Antti Tuiskun kiertue jatkuu 22. joulukuuta saakka. Päätöskonsertti on Helsingin Savoyssa, joka on ennakkoon loppuunmyyty. Konsertissa vierailevana artistina nähdään Kaija Koo. Konsertin jälkeen Antti jää keikka- ja levytystauolle.