Koiranpentu taistelee jääpalan kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lemmikkieläimien hauskoista temmellyksistä julkaistaan päivittäin valtavia määriä nettivideoita. Aika ajoin jotkut niistä keräävät muita enemmän katsojia ja muodustuvat siten nettihiteiksi. Nyt verkossa ihastuttaa erään bulldoggin leikkihetki.

Valkoinen bulldoggi ihmettelee videolla ruokakipossaan sulavaa jääpalaa. Iloinen veijari muun muuassa taistelee helposti liikkuvan kimpaleen kanssa kuonollaan ja yrittää haukata sen suuhunsa. Koira näyttääkin ärsyyntyvän, kun ei saa otetta liukkaasta jääpalasta.

Bulldoggin touhuja kuvannut nainen heittää videon loppupuolella jääpalan ruokakiposta lattialle. Sekään ei kuitenkaan auta koiraa saamaan jääpalaa suuhunsa. Bulldoggi tyytyykin lopulta vaihtamaan ärsyttävän jääkimpaleen helpommin napattaviin pehmoleluihin.