Näin kissa- ja koiraihmiset eroavat toisistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lemmikkejä omistavista ihmisistä ovat vannoutuneet joko kissa- tai koiraihmisiksi. Yleensä perheistä löytyykin ainoastaan toista eläinlajia, sillä niiden uskotaan olevan toistensa verivihollisia. Nyt tutkimuksessa on selvitetty miten kissaihmiset ja koiraihmiset eroavat toisistaan.

Huntch.com-verkkojulkaisun tekemän selvitykseen osallistui huimat 200.000 lemmikkieläimen omistajaa, joten otantaa voidaan pitää poikkeuksellisen suurena. Vastaajilta kysyttiin myös ovatko he kissa- vai koiraihmisiä, jolloin saatiin osoitettua eroja näiden välillä.

Kissaihmisiin verrattuna koiraihmiset ovat 15 prosenttia todennäköisemmin ulospäinsuuntautuneita, käyttävät 36 prosenttia todennäköisemmin popkappaletta soittoäänenä, puoltavat 11 prosenttia todennäköisemmin lemmikkien kloonausta, pitävät 18 prosenttia todennäköisemmin Paul McCartneytä parhaana Beatles-tähtenä, pitävät 9 prosenttia todennäköisemmin eläintarhoja iloisina paikkoina ja pitävät 30 prosenttia todennäköisemmin kaatuiluhuumorista.

Koiraihmisiin verrattuna kissaihmiset ovat puolestaan 11 prosenttia todennäköisemmin sisäänpäinkääntyneitä, 17 prosenttia todennäköisemmin korkeakoulusta valmistuneita, pitävät 25 prosenttia todennäköisemmin George Harrisonia parhaana Beatles-tähtenä, ovat 10 prosenttia todennäköisemmin Twitterin käyttäjiä ja pitävät 21 prosenttia todennäköisemmin ironisesta huumorista.