BB-Amanda taas talossa – näin hän kommentoi Beniä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden suurimmat tunnekuohut ja ihastumiset tarjonnut BB-Amanda asteli hetki sitten jälleen pitkän tauon jälkeen realitysarjan tuotantotiloihin. Hetken kuluttua hän ja muut tutut asukkaat tapaavat finalistit.

Sisään asteltuaan BB-Amanda kommentoi Big Brother Extra -ohjelmassa nykyisiä ihmissuhteitaan varsin niukkasanaisesti. Erityisesti katsojia kiinnosti aiemmin talossa orastamaan päässyt suhde Beniin. Suhtautuminen mieheen oli Amandan mukaan muuttunut.

– Onhan se muuttunut. Onhan se kiva nähdä Beniä, Amanda kommentoi lyhyesti suorassa lähetyksessä.

Samalla kaunottarelta kysyttiin myös ulkomaailmassa olleesta suhteesta räppäri Junoon. Siitäkin neitokainen oli kovin vaitonainen

– Mmmm…. En tiiä, Amanda tyytyi toteamaan.