Kate Upton puolialastomana nunnana

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinimalli Kate Upton nousi vuoden 2011 alussa huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Äskettäin Kate Upton nähtiin poseeraamassa uransa ensimmäisen kerran täysin alastomana, kun hän keikisteli Raphael Mazzuccon Culo-kuvateoksessa. Maalaistytöksi tunnustautuva Kate on nyt järkyttänyt uskonnollisia piirejä esiintymällä The Three Stooges -komediaelokuvassa puolialastomana nunnana. Hänet nähdään elokuvan trailerissa ajassa 1:00.

Kuva: YouTube, 20th Century Fox

Amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.