Kiivas nettikeskustelu: ”Sohvaan bakteereja yhdynnässä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen nettikeskustelu on saanut aika ajoin värikkäitäkin piirteitä, kun parikin perheaiheista keskustelupalstaa on tarjonnut lukijoille hauskoja hetkiä. Osa viesteistä on varmasti ollut niin sanottuja trolleja, joiden tarkoitus on ollut vain ”aiheuttaa myrsky vesilasissa”, mutta mukaan mahtuu myös aivan vakaviakin keskusteluja.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää nopeasti linkki KaksPlus-verkkosivuston keskusteluun, jonka aihe kertoo kaiken olennaisen: ”Te, jotka ette suojaa sohvaanne yhdynnältä, ettekö yhtään ajattele mitä bagteereja mahdolliset vieraat teiltä saavat”. Palstalla asiasta on nyt käyty värikästä keskustelua puolesta ja vastaan. Olipa viestit tehty vakavalla mielellä tai ei, tuovat niistä monet silti hymyn huulille.

– Sohvahan voi tulla vaikka raskaaksi, jos sitä ei suojaa yhdynnältä! Hyi teitä. Ja vielä alaikäinenkin se varmaan on ku tuskin kellään yli 18v sohvaa löytyy. Hyi teitä, nimimerkki joo joo joo kirjoittaa.