Räpänneet YouTube-pikkutytöt ihastuttivat shoppailureissulla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj yllätti taannoin kahdeksanvuotiaan faninsa, jonka cover-esitys tähden Super Bass -kappaleesta nousi hitiksi Youtube-palvelussa. Minaj nimittäin tapasi Sophia Gracen myöhemmin Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja duetoi hittinsä nuoren faninsa kanssa.

Sittemmin pinkeissä prinsessamekoissa videolla esiintyvät pikkutytöt Sophia Grace ja Rosie ovat tehneet jo debyyttinsä punaisella matolla AMA-palkintogaalassa. Nyt brittineitokaiset nähdään hellyttävällä shoppailureissulla lelukaupassa.Kuva: YouTube, Ellen DeGeneres

AMA-gaalassa tytöt tapasivat punaisella matolla muun muuassa Mary J. Bligen, Taio Cruzin, Lil Jonin, Lady Antebellumin ja Jennifer Hudsonin. Tytöt saivat myös halauksen poptähti Joe Jonasilta. Miljoonien ihmisten sydämet sulattaneet lapsitähdet saivat myös poppari Katy Perryn jakamattoman huomion, josta tytöt menivätkin sekaisin.