Katsojat tyrmistyivät – uutisankkuri kännissä? Katso itse

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä voi tunnetusti tapahtua lähes mitä tahansa. Äskettäin eräs haastateltava nukahti yksin studioon juuri ennen haastatteluaan, eikä herännyt edes uutistoimittajan kysymyksiin. Nyt vuorossa on kuitenkin uutisankkuri, joka oli hereillä. Hänen kunnostaan voidaan kuitenkin olla montaa mieltä.

KEYC Minnesota -televisiokanavan Kymmenen uutisten uutisankkuri kiinnitti heti kotikatsomoiden huomion, sillä hän vaikutti olevan hieman poissaoleva. Puhekaan ei onnistunut aivan normaalisti, sillä neitokainen takelteli useita kertoja juontojensa aikana. Oman nimenkään lausuminen ei onnistunut ongelmitta.

Myöhemmin uutisankkuri pyysi syvästi anteeksi käyttäytymistään. Hän kertoi olleensa hieman sekaisin lääkkeiden takia.