15-vuotiaalle 50 000 euroa viidessä tunnin työstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Abilgail Breslin tuli tunnetuksi lapsitähtenä Little Miss Sunshine -elokuvasta. Sittemmin hän tähditti myös Zombieland-elokuvaa, jonka tiimoilta Stara kävi tapaamassa häntä Espanjassa. Katso videohaastattelu tästä.

Parhaillaan nuori näyttelijälupaus tähdittää Suomessakin New Year’s Eve -nimistä elokuvaa, josta teinitähti sai huippukorvauksen. Breslinille maksettiin viikon työstä 230.000 euroa. Hän saa lisäksi ylimääräiset 82.000 euroa mikäli elokuva menestyy niin että se tuottaa yli 150 miljoonaa dollaria Yhdysvaltojen markkinoilla.

Nyt Abigail on kuitenkin noussut palkkaluokkaa ylemmäksi, sillä tulevasta Zambezia-animaatioroolistaan hänelle on maksettu 50.000 euroa. Tuntipalkka oli kohdallaan, sillä koko projekti oli hänen osaltaan ohi vain viidessä tunnissa. Animaation ääninäyttelijän tuntipalkaksi tuli siis mukavat 10.000 euroa.