Pikkutytön Adele-esitys saa aikaan kylmiä väreitä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin ja nettivideoiden myötä maailmantähdiksi on noussut jo lukemattomia poptähtiä, joista suosituin lienee nykyisin Justin Bieber. Sittemmin lista on kasvanut uudella nuorella tähdellä, kun Connie Talbot niittää menestystä YouTubessa.

Brittien Talent-ohjelmasta alunperin tunnetuksi vuonna 2007 tullut pikkutyttö esittää nyt kotonaan kuvatulla nettivideolla karaokeversiona Adelen hitin, ja elokuun alussa julkaistu video on nyt ylittänyt 2,5 miljoonan katsojan rajapyykin. Nuori neitokainen esittää hittikappaleen uskomattomalla voimalla.

11-vuotiaan englantilaisen Connie Talbotin suosituin video on kuitenkin pari viikkoa aiemmin julkaistu Rolling In The Deep, jolla on jo yli 8 miljoonaa katsojaa. Connie on ehtinyt nettivideoidensa lisäksi myös levyttää, sillä hänen esikoisalbuminsa Over The Rainbow julkaistiin pian Talent-kilpailun jälkeen. Sittemmin häneltä on julkaistu myös kaksi joululevyä.