Huima parkkeeraus videolle – tällaista ei Suomessa nähdä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaduilla on yleensä niin runsaasti tilaa, että kansalaiset eivät ole tottuneet kovinkaan haastaviin pysäköinteihin. Tilanne on toinen jo Keski-Euroopassa, jossa puskurit ottavat usein yhteen jo aivan tavallisissa taskuparkkeerauksissa. Nyt verkossa nähdään video, jossa tarvitaan taidon lisäksi jo hieman päättäväisyyttä.

Autoilija nähdään nimittäin pysäköimässä henkilöautonsa suomalaisittain aivan liian pieneen väliin, mutta kyse on vain taidosta ja päättäväisyydestä. Takana olevan auton varashälytin laukeaa jo ensimmäisestä osumasta, mutta se ei parkkeeraajaa haittaa. Hän saa auton parkkiin ja myöhemmin siitä pois, mutta yhteensä temppu vaatii peräti 197 eri liikettä. Suomalainen autoilija olisi ajanut seuraavaan kortteliin.Kuva: YouTube