Jymy-yllätys: Poikaystävä kosi säätyttöä suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä voi tunnetusti tapahtua lähes mitä tahansa. Yleensä poikkeamat suunnitelmista ovat tahattomia mokia tai ulkopuolisten väliintuloja, mutta nyt on käynyt toisin. Televisiokanavan säätyttö Jenna Lee on nimittäin mennyt kihloihin suorassa lähetyksessä.Kuva: WJBF

Kesken WJBF-kanavan uutis lähetyksen Jenna Leen smokkiasuinen poikaystävä Eric Wright asteli studioon ja kaunotar jäi tuijottamaan miestä tyrmistyneenä. Yllätys oli vieläkin suurempi, kun poikaystävä polvistui Jennan eteen. Neitokaisen vastaus kosintaan oli myöntävä.

Ennen estradille astelemistaan Eric oli piilotellut tyttöystävältään televisiokanavan studiotilojen vessassa. Kanavan mukaan häitä on tarkoitus juhlia ensi vuoden elokuussa Augustassa.