Kohuväite: Tupakointi tuhoaa silikonirintojen nännit

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lääketieteen saralla esitetään usein kohuttuja väittämiä, jotka aiheuttavat runsaasti ihmetystä kansalaisten keskuudessa. Nyt amerikkalainen plastiikkakirurgi Anthony Youn on esittänyt erikoisen väittämän, jonka mukaan tupakointi ja silikonirinnat ovat erittäin huono yhdistelmä.

Tupakointi on tunnetusti jopa tappavaa, mutta silikonirintojen yhteyttä siihen ei ole aiemmin raportoitu. In Stitches -kirjaan kirjoittamassa artikkelissaan Youn kertoo selvittäneensä, että tupakoinnin ja silikonirintojen yhteisvaikutuksen myötä naisten nännit alkavat tummua ja ovat lopulta vaarassa pudota kokonaan pois. Anthony Youn kertoi havainnoistaan myös CNN-uutiskanavalle.

– Minua kouraisee joka kerta kun näen, että silikoneita hankkiva potilas tupakoi. Pelkään kuollakseni, että varoituksistani huolimatta naiset tupakoivat vielä leikkauksen jälkeen ja että sen myötä nännit muuttuvat mustiksi ja putoavat. Olen nähnyt sen ennenkin, Anthony Youn kertoi CNN-kanavalle.