Uutisankkuri järkyttyi presidenttigallupin tuloksesta – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on parhaillaan meneillään tulevien presidentinvaalien lämmittelyvaihe, kun ehdokkaita viedään haastattelusta haastatteluun ja tilaisuudesta tilaisuuteen pikavauhdilla. Samaan aikaan Yhdysvalloissa tilanne on lähes sama, sillä siellä kampanjoita on käyty jo kuukausikaupalla.

Fox-televisiokanava ei ole piilotellut sitä, että sen uutisoinnilla on poliittisia tarkoitusperiä. Kanava pyrkii nimittäin tekemään kaikkensa, jotta nykyinen presidentti Barack Obama ei tulisi enää valituksi. Eräs gallup osoitti kuitenkin, että rekisteröityjen äänestäjien mielestä Obama on ylivoimainen ennakkosuosikki. Otsikoihin tapaus kuitenkin nousi siksi, että uutisankkuri ei lainkaan peitellyt erikoista reaktiotaan.