Austin Powers tekee paluun yllättävässä muodossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mike Myersin tähdittämät Austin Powers -agenttiparodiaelokuvat nousivat aikoinaan hiteiksi James Bond -tyylisine vitseineen. Pian hittielokuvat saavat jatkoa, kun Austin Powers -elokuvien neljäs osa julkaistaan vuonna 2013.

Nyt 48-vuotiaan Mike Myersin huhutaan suunnittelevan musikaalia Austin Powers -agenttisarjalle. Lähteiden mukaan tähtinäyttelijä ei itse esiintyisi musikaalin pääosassa, mutta olisi mukana kirjoittamassa sitä. Myers kirjoittaa myös parhaillaan elokuvien neljättä osaa.

– Mike suunnittelee Austin Powers -musikaalia. Hän ei kuitenkaan itse näyttele esityksessä, vaikka Mikella on hyvä lauluääni, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Austin Powers -elokuvat ovat tuottaneet kansainvälisesti 676 miljoonaa dollaria. Vuonna 2002 julkaistussa Austin Powers ja kultamuna -elokuvassa esiintyi laulaja Beyonce Knowles. Elokuvan tuotantotiimiin kuului myös näyttelijätär Demi Moore.

Wayne’s World -elokuvissa maailmanmaineeseen aikoinaan noussut koomikko Mike Myers tunnetaan myös Shrek-elokuvien ääniroolistaan. Vuonna 2010 arvostettu Forbes-lehti nimesi 48-vuotiaan Myersin menestyksekkäimmäksi Hollywood-näyttelijäksi animaatioiden parissa. Näyttelijä tähditti Austin Powers -elokuvissa myös suosikkihahmo Paksu Paskiaista eli Fat Bastard -nimistä lihavaa skottimiestä.