Mitä Cyndi Lauperin kasvoille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalaisen poplaulajan ja näyttelijän Cyndi Lauperin menestys alkoi aikoinaan She’s So Unusual -albumin julkaisemisen jälkeen. Grammy-palkittu laulajatähti oli muun muuassa ensimmäinen naisartisti, jolla oli samalta albumilta neljä singleä Top 5 -singlelistalla.

Nyt 58-vuotiaan Lauperin uskotaan muokanneen kasvojaan kauneusleikkauksen avulla. Laulajattaren äkillinen muodonmuutos onkin aiheuttanut ihmetystä, sillä lopputulos ei ole niinkään mairitteleva. Tuoreimpien kuvien perusteella Lauperkaan ei ole tyytyväinen uusiin kasvoihinsa. Tähden turvonneet kasvot saatiin ikuistettua Lontoossa BBC Radio 2 -studion edustalla. Asiantuntijan mukaan popsuosikin kasvojen turvotus voi johtua lukuisista kauneusleikkauksista tai stereoideista.

– Cyndi Lauperin kasvot näyttävät turvonneilta ja hänen ihonsa on epätasainen. Kasvojen muutokset voivat johtua esimerkiksi säännöllisistä laserhoidoista, plastiikkakirurgi Youn kertoi Radar Online -sivustolle.

Cyndi Lauperin tunnetuimpia hittejä ovat muun muuassa Girls Just Wanna Have Fun ja Time After Time. 1980-luvulla suosioon singahtanut tähti oli suosittu etenkin teini-ikäisten keskuudessa. Hän toi myös 1970-luvun punk-sävytteisen tyylin uudelleen muotiin suosionsa myötä. Laulajatar lauloi myös Michael Jacksonin ja Lionel Richien kirjoittamassa We Are The World -hyväntekeväisyyskappaleessa.