Jennifer Lopez seksikkäämpi kuin koskaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Äskettäin kahden lapsen äidin uutisoitiin pokanneen 18 vuotta nuoremman taustatanssijansa Casper Smartin.

Jennifer Lopez yllätti vastikään järjestetyssä American Music Awards –palkintogaalassa esiintymällä ihoa myötäilevässä ja rohkeassa puvussa. Nyt seksikkäissä asuissa viime aikoina esiintynyt Jennifer keimailee räppäri Will.i.amin uuden T.H.E (The Hardest Ever) -kappaleen musiikkivideolla.Kuva: YouTube, Interscope

42-vuotias laulaja nähdään videolla muun muuassa mustassa ihoa nuolevassa kokopuvussa ja sukkahousuissa. Kahden lapsen äiti esitteleekin kurvikasta vartaloaan ja ihailtua takamustaan kameroille. Tähden vartalo on nykyään huippukunnossa.Kuva: YouTube, Interscope

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Äskettäin Lopez kuvattiin kuhertelemassa nuoren rakastajattarensa kanssa Havaijilla.