Vuoden 2011 naurupommi – hulvattomat kommellukset koottuna

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuosi 2011 lähestyy pian jo loppuaan, ja samaan aikaan kulunutta vuotta ynnätään yhteen monin tavoin. Nyt eräs amerikkalainen komediasivusto on julkaissut kuluneen vuoden hauskimpia kepposia videokoosteen merkeissä.

Break-sivuston videokoosteessa nähdään muun muuassa kepponen, missä mies antaa nukkuvalle naiselle melkoisen aamuherätyksen. Mies nimittäin on asettanut sohvalla uinuvan naisen eteen vesialtaan. Videolla nähdään, kuinka mies nostaa sohvaa, jotta saa tiputettua naisen veteen.

Toinen hauska kepponen on kuvattu solarium-huoneessa. Videolla nähdään, kuinka keppostelija asettaa solarium-laitteeseen karmivan ihmisnuken, joka näyttää palaneelta. Pian rusketushuoneeseen tulee nainen, joka saa todellisen sätkyn, kun näkee vereslihaisen otuksen solariumissa.