Elonkerjuulla jo kymmenittäin uusia kappaleita – ilman Lauri Tähkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen hajoamisen jälkeen muodostunut Elonkerjuu tekee paluun. Yhtye on tehnyt uuden levytyssopimuksen ja ensimmäinen albumi on luvassa ensi vuoden aikana.

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu sekä Antero Naali solmivat levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi on tavannut yhtyeen Lenni Paarman ja Simo Rallin. Parivaljakko kertoi haastattelussa, että yhtyeellä on jo kymmenittäin uusia kappaleita.

– Ehtaa Elonkerjuuta tietenkin. Me ollaan ennenkin tehty biisejä. Minä ja Lenni ollaan niitä tehty. Nyt ollaan reenattu ja sovitettu niitä niin, että joka ikinen mitä tulee, niin pannan mankelin läpi ja katotaan miltä se kuulostaa. Meillä on kolmisenkymmentä biisiä siellä sovitettuna ja siitä on hyvä valita sit. On ollut hyvä tehdä, kun ei ole ollut mitään paineita. Se näkyy siinä musiikissa, Simo Ralli kertoi.