Kendall Jenner näyttävissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen teini-ikäinen Kendall Jenner yrittää parhaillaan saada jalansijaa mallina. Kaunotar onkin viime vuosien aikana esiintynyt jo useissa lehtikuvissa. Äskettäin hän poseerasi rohkeissa mallikuvissa vain alusvaatteisillaan ja bikineissä.

Nyt 16-vuotiaan Kendallin tuorein mallikuva on herättänyt närkästystä sen provosoivuuden takia. Brunette nimittäin poseeraa kylpyhuoneessa kuvatussa otoksessa seksikkäässä asennossa ja tiukassa mustassa topissa. Katso kuvat tästä.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.