Näin lapset tyrmistyivät typeristä joululahjoista

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset ovat saaneet tähän mennessä avata jo neljätoista luukkua joulukalentereistaan, joten joulun odotus on parhaillaan suurimmillaan. Aattoiltaan on kuitenkin vielä kymmenen yötä. Yhdysvalloissa keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel pyysi vanhempia antamaan lapsilleen yhden joululahjoista etukäteen ja kuvaamaan tilanteen.

Lapset eivät kuitenkaan tienneet, että vanhempia oli pyydetty antamaan lapsilleen mahdollisimman surkeita lahjoja ja lähettämään sen jälkeen lasten reaktiot videona televisio-ohjelmaan. Nyt verkossa julkaistulla videolla nähdään miten lapset reagoivat saadessaan lahjaksi esimerkiksi pariston, sipulin, kananmunia, hotdogin ja vanhentuneen banaanin. Parikin pikkupoikaa purskahtaa lopulta itkuun.