Urheilujoukkue sikaili: Vierailevan joukkueen sukulaisille surkeat paikat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Konserteissa ja urheiluotteluissa nautinnon kannalta hyvällä istumapaikalla on suuri merkitys. Sen tietää ilmeisesti myös Cincinnati Bengalsin joukkueenjohto, joka ei ilmeisesti pidä siitä, että vierailevan joukkueen sukulaisille pyydetään vapaalippuja. Sen nimittäin osoittaa eräästä kotiottelusta kuvattu video.Kuva: YouTube

Cincinnatin joukkue on hoitanut vastustavan joukkueen jäsenten vanhemmille paikat suorastaan sikamaisen kaukaa, sillä heidät on istutettu mahdollisimman kauas pelikentästä. Tämä siitä huolimatta, että myös huomattavasti parempia paikkoja on runsaasti vapaana. Myös ottelun selostajat naureskelevat tapaukselle, sillä järjestysmiehet eivät antaneet vanhempien vaihtaa paikkaa.Kuva: YouTube