Televisiouutiset jäivät kiinni huijauksesta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Yhdysvalloissa uutisoitiin tutkimuksesta, jossa Fox-televisiokanavan uutisia seuraavat ihmiset olivat tietämättömämpiä maailman tapahtumista kuin ne, jotka eivät seuranneet lainkaan uutisia televisiosta. Runsaasti lokaa niskaansa saanut kanava on yrittänyt kaikin keinoin mustamaalata presidentti Barack Obamaa.

Nyt televisiokanava on mennyt kuitenkin jo niin pitkälle, että se on jäänyt kiinni nolosta huijauksesta. Uutiset esittelivät nimittäin presidentin valtakauden työttömyyslukujen kehittymistä. Oman agendansa mukaisesti kanava vääristeli tulosgrafiikkaa siten, että työttömyysluvut näyttivät nousseen, vaikka todellisuudessa työttömyys oli vertailukaudella laskenut hieman.

Kuva: Fox News

Kuva: Fox News