Suomalainen linja-auto kaahasi Malesian F1-radalla

Matkailu Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna suomalaisten hurjasta tempauksesta, jossa ryhmä päätti lähteä Suomesta linja-autolla Bangkokiin. Pikavuoro Bangkokiin lähti Salosta 9. tammikuuta ja saapui lopulta Thaimaahan. Sittemmin nälkä on kasvanut syödessä, sillä projekti on saanut uusia käänteitä.

Retkikunta on nyt nimeltään Pikavuoro maailman ympäri, ja samalla Thaimaan reissu on muuttunut maailmanympärimatkaksi. Retkikunta suuntaa Thaimaasta Malesian ja Indonesian kautta kohti Australiaa. Sen jälkeen matkaa jatketaan Alaskasta Amerikoita pitkin Chileen, Afrikkaan, Eurooppaan ja takaisin Suomeen.

Nyt ryhmä on edennyt pitkällä reissullaan Malesian pääkaupungin Kuala Lumpurin liepeille. Siellä ryhmä pääsi testaamaan miten suomalainen linja-auto Ajokki Royal kykenee kaasuttelemaan maailmankuululla Sepangin F1-radalla.Kuva: YouTube