Ashley Tisdale on taas haluttu sinkkukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Ashley Tisdale on elänyt pitkään varattuna naisena, mutta nyt miljoonat miesihailijat voivat saada mahdollisuuden tähden poikaystävänä. Tisdale nimittäin on eronnut tuottaja Scott Speeristä kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Eron syyksi kerrottiin yhteisen ajan puute työkiireiden takia.

– Ashley ja Scott ovat olleet on-off-suhteessa. He yrittivät saada suhteen toimimaan, mutta ymmärsivät, ettei se tule onnistumaan, lähde kertoi Us Magazine -lehdelle.

Tisdalen entinen poikaystävä on ohjannut musiikkivideoita muun muuassa Paris Hiltonille, Jordin Sparksille, David Archuletalle ja Blake Sheltonille. Erosta murtunut Tisdale kertoi taannoin ihailevansa miehessä luonnetta eikä niinkään ulkonäköä. Katso tuoreet kuvat kaunottaresta tästä.

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.