Salakavala pikkupoika himoitsee donitseja

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa Youtube-palvelussa katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat kotivideot lapsista. Taaperoiden hulvattomat kommentit ja naurukohtaukset ovat nimittäin keränneet jo satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Nyt vuorossa on eräs video pikkupojasta, joka himoitsee donitseja. Videolla nähdään, kuinka poika tulee videokameralla kuvaavan äitinsä luokse ja pyytää tältä herkullisia donitseja. Poika vääntää kasvoilleen muun muuassa tutun ”koiranpentu-ilmeen” yrittäessään saada donitseja.

Pikkupoika jää kuitenkin kiinni siitä, että tämä on jo syönyt kyseistä sokeriherkkua. Pojan suupielet ovat nimittäin täynnä donitsinmuruja. Vaikka äiti saakin suloisen poikansa kiinni salakavalasta huijauksesta, niin makean himoinen poika yrittää silti saada lisää herkkuja viattomalla ilmeellään.