Whoopi Goldberg pieraisi suorassa lähetyksessä – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Whoopi Goldberg oli uransa huipulla 90-luvun alussa, kun hänen Ghost-elokuvansa oli jättimenestys. Goldberg sai roolistaan vuonna 1991 parhaan sivuosan Oscar-palkinnon.

56-vuotias Whoopi Goldberg on nyt ollut The View -televisio-ohjelman vieraana ja tullut siinä saamalla nolanneeksi itsensä. Hän nimittäin pieraisi kesken kaiken ja ryhtyi vielä vitsailemaan asialla. Miljoonat katsojat ja studioyleisö saivat hyvät naurut.

Taannoin Whoopi paljasi, että ei ollut aivan selvin päin palkintoa noutaessaan. Hän kertoi nimittäin käyttäneensä huumeita vain hetkeä ennen kuin hänet kutsuttiin lavalle noutamaan arvostettua palkintoaan. Hermostuksissaan hän oli nimittäin polttanut kannabista rauhoittuakseen.

– Se oli hyvä opetus. Älä koskaan polta kannabista, kun voit joutua puhumaan sadoille miljoonille ihmisille. Polttelin siinä itse kasvattamaani kannabista ja yhtäkkiä he sanoivat minun nimeni. Oi hitto, oi hitto, ylös portaita, yksi, kaksi, kolme, puhujakorokkeen luo. Miljoonia ihmisiä. Ok, ota pysti vastaan… Tiedän että minun ei olisi koskaan pitänyt tehdä sitä, Whoopi Goldberg muisteli TMZ-julkaisun haltuunsa saamalla vanhalla ääninauhalla.