Britit ihmettelevät avantouimaria: ”Uikkarit päällä 20 asteen pakkasessa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain Suomen Lapissa vierailee tuhansittain brittituristeja, jotka ahmivat pohjoisen eksotiikkaa mahdollisimman paljon vain muutaman tunnin kestävällä vierailullaan. Suomalainen talviluonto onkin monille jotain aivan uutta, mutta niin on vastaava Siperian luontokin.

Britanniassa on kärsitty tänä talvena jo viiden asteen pakkasesta, joten nyt brittilehti Daily Mail on valottanut hieman mitä pohjoisempana tapahtuu. Lehti otsikoi tänään näyttävästi kuinka ”urhea siperialainen” kalastaja Ilya Naymusin kävelee 20 asteen pakkasessa uimahoususillaan ja kaiken lisäksi pulahtaa vielä uimaan Yenisei-joen hyiseen veteen.

Samaan aikaan Kiinassa joukko miehiä nauti pakkaskeleistä pelaamalla jalkapalloa jäällä ainoastaan uimahousut yllään. Viikonloppuna ”hyisissä” tunnelmissa pulahti uimaan myös Monacon Prinssi Albert, joka tosin sai nauttia Välimeren vesistä.