Omakotitalosta tuunattiin häikäisevä dubstep-jouluvaloshow – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tapana, että varakkaiden asuinalueilla asuvat kilpailevat joulun alla siitä kenen talossa on upeimmat jouluvalot. Nyt eräs omakotiasuja on ottanut varaslähdön ja kuoruttanut talonsa kymmenillätuhansilla valoilla.

Kuluvan vuoden lopulla verkossa on esitelty useampiakin näyttäviä jouluvaloin koristeltuja taloja, ja kilpavarustelu jatkuu yhä edelleen. Tällä kertaa eräs omakotitalo ja sen pihamaa on kuorutettu tuhansilla jouluvaloila, jotka vilkkuvat dubstep-kappaleen tahtiin. Naapurit eivät välttämättä pidä esitystä kovin upeana.

Kuva: YouTube

Kerroimme taannoin hieman samanlaisesta tempauksesta, jossa taustamusiikkina toimi LMFAO-yhtyeen hitti Party Rock Anthem.