Selena Gomez vetäytyy musiikkiuraltaan – miljoonat fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez sai kuulla vastikään traagisen suru-uutisen. Selenan raskaana ollut Mandy-äiti nimittäin sai keskenmenon. Teinitähti peruutti viikonlopun keikkansa matkustaakseen kotikonnuilleen äitinsä tueksi.

Nyt 19-vuotias Disney-tähti kertoi vetäytyvänsä ensi vuonna musiikkiuraltaan. Selena nimittäin aikoo keskittyä näyttelemiseen, sillä hän tulee esiintymään vuonna 2012 kahdessa elokuvassa. Selena ei kuitenkaan aio päästää musiikkiuraansa unholaan, sillä hän kertoi jatkavansa laulamista näyttelijän töidensä jälkeen.

– Ensi vuonna alan näyttelemään enemmän ja teen kaksi elokuvaa. Niiden jälkeen uskoisin, että palaan takaisin laulamaan. Aion tasapainoittaa urani, Selena kertoi Hollywoodlife-sivustolle.

Teinitähti kertoi myös, ettei kuuluisuus ole muuttanut häntä ihmisenä. Selena kertoi ihmisten ajattelevan, että hänen supertähteytensä on kamalaa, koska hänet tunnistetaan kaduilla. Poppari ei kuitenkaan pelkää uteliaiden katseita tai sitä, että hän saa huomiota tavallisten tallaajien seassa.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.